avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... c.n.p modificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

c.n.p modificat

buna ziua,eu sunt strain rezident in romania .am avut un c.n.p dat de autoritati romane care a fost schimbat acum cu alt c.n.p cand am schimbat adresa .acum ce sa fac cu celealte acte (permis auto,masina,asigurare,firma)trebuie sa le schimb,o sa fie ciudat ca stiu c.n.p nu se schimba,sper sa nu am probleme,mai ales la permis auto si este suficient sa arat actul de identitate nou cu c.n.p modificat?multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina Carmen Jora , Avocat 10:51, 5 Octombrie 2008
mergeti la autoritatile care au facut actele, sesizati acest lucru si in situatia in care sa produs o greseala va vor comunica ce trebuie facut pt a indrepta eroarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare c.n.p pe permis auto amr amr buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de ... (vezi toată discuția)
Sedere legala attia123 attia123 buna ziua,sunt strain rezident in romania de 12 ani.problema este cand am obtinut dreptul de sedere permanenta am schimbat adresa si judetul si la imigrari cu ... (vezi toată discuția)
Acelas cnp la doua persoane broasca maria broasca maria nepotului meu ia venit cazierul cu doua condamnari are acelas CNP nume si prenume,doar al 2-lea prenume difera e trebuie sa faca pt a nu suporta consecintele ... (vezi toată discuția)