avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pana la 2 ani

Dupa noua lege am inteles ca se poate opta pentru un concediu de un an sau doi . in ce conditii, unde se depun actele si pana cand ( de la data de nastere a copilului )?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:50, 24 Noiembrie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil lrdn78 lrdn78 Am nascut pe 30 dec 2009, nu am avut inainte de naste nici o zi de concediu de nastere. Dupa nastere stiu ca trebuie sa uzez minim 42 de zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - noua lege privind ccc leliag leliag Buna ziua am o nelamurire. fetitsa mea s-a nascut pe 22.11.2010. actele pt indemnizatia de crestere le voi depune in ianuarie 2011 ( atunci expira cele 42 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil din martie avo22 avo22 buna ziua, o nebunie! va rog sa ma ajutati in intelegerea acestei legi. cf art 11 cic se acorda pe baza netransferabila. O interpretarea a legii imi spune ... (vezi toată discuția)