avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare model intampinare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare model intampinare

Buna ziua.In 2008 am cumparat un autotuirism si pentru a o inscrie am platit taxa de poluare.In 2011 am deschis actiune si tribunalul mi-a dat castig la cauza .Finantele au facut recurs la curte.Rugamintea mea este sa-mi dati si mie un model de intimpinare sa o depun la curte.Mentionez ca eu am actionat in instanta Administratia finantelor ,iar recursul la facut DGFP.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Dinica , Alte profesii 19:59, 7 Iunie 2013

Buna ziua.Am cumparat un autotuirism si pentru a o inscrie am platit taxa de poluare.In 2012 am deschis actiune si tribunalul mi-a dat castig la cauza .Finantele au facut recurs la curte.Rugamintea mea este sa-mi dati si mie un model de intimpinare sa o depun la curte.Mentionez ca eu am actionat in instanta Administratia finantelor ,iar recursul la facut DGFP.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare iancu123 iancu123 as dori un model de actiune pentru curtea de apel (recurs), intr-un proces cu finantele pentru taxa de prima inmatriculare.mersi. (vezi toată discuția)
Cjue si taxa de poluare Cornel  Vasile Cornel Vasile Taxa auto instituită de Guvernul României în ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Funcţionare al Uniunii Europene, a stabilit Curtea ... (vezi toată discuția)
Ajutoooorrr... cumparare imobil ridicat fara autorizatie de constructie pe teren liber parasit, cu proprietar necunoscut camyx camyx Buna ziua.In martie 2012 am cumparat o casuta in sect.5.Casuta(o camera,baie ,bucatarie) a fost construita in 2008 fara autorizatie.,si pe un teren liber ... (vezi toată discuția)