avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare

as dori un model de actiune pentru curtea de apel (recurs), intr-un proces cu finantele pentru taxa de prima inmatriculare.mersi.
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 09:23, 30 Septembrie 2011
ati pierdut la fond (Tribunal)?? si daca da, pe ce motiv? actiunea a fost respinsa ca NEINTEMEIATA sau ca fiind INADMISIBILA??
precizati clar aspectele de mai sus si va ajut...!
am castigat pe toata linia, doar ca finantele au facut recurs, si curtea de apel a dat termen in mai 2012.
ok...am inteles....da-mi adresa ta de mail pe privat si iti voi trimite un model al INTAMPINARII, si nu ACTIUNEA.....
hai sa-ti si explic....la fond (Tribunal), tu ai facut ACTIUNEA, iar finantele au depus INTAMPINARE (apararea lor la ce ai solicitat tu sa-ti admita instanta)...in recurs (Curtea de Apel), ei au promovat RECURSUL, acum tu vei depune INTAMPINARE (apararea ta la ceea ce solicita finantele)....
ramane sa-mi trimiti o adresa de mail, si daca finantele au invocat la fond (Tribunal) vreo exceptie, ceva...si ce fel de taxa este, TAXA SPECIALA DE PRIMA INMATRICULARE (platita pana la data de 01.07.2008) sau TAXA PE POLUARE (platita dupa data de 01.07.2008)??
Bafta..!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto lucian_2010 lucian_2010 buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Inscriere lucian972 lucian972 Va rog daca ma poate cineva ajuta sa imi inscriu masina fara sa platesc taxa de poluare care este 1500 eur.Multumesc (vezi toată discuția)