Buna ziua,
Am de incetat un cim cu data de 01.12.2011,(omul a cerut demisia ,incepand cu aceasta data si i-a fost aprobata -art.81 alin.7), cand o sa-l incetez daca 30.11.2011 este zi libera, 01.12.2011 este zi libera?
Multumesc!
Decizia de incetare a contractului individual de munca se intocmeste in chiar ziua incetarii contractului individual de munca se inregistreaza in registrul general de evidenta a salariatilor (REVISAL) si se transmite la Inspectoratul Teritorial de Munca in aceeasi zi.
30 nu e libera.
Conform HG 500/2011
d)elementele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. i) se înregistrează în registru la data încetării contractului individual de muncă/la data luării la cunoştinţă a evenimentului ce a determinat, în condiţiile legii, încetarea contractului individual de muncă;
Avand in vedere ca ziua de 30 noiembrie nu este libera, puteti transmite Revisal in data de 30.11
Da ,omul va lucra si pe 30.11.2011, iar la sfarsitul programului eu ii transmit incetarea.
Bunnnnnnnn, dar omul intâmplator este paznic si lucreaza de noapte.....atunci ce fac?
Pai nu conteaza. Pentru el aceea e ultima zi de munca, iar pentru dumneavostra, care lucrati cele 8 ore dar in alta perioada a zilei, e la fel. O trimiteti in timpul programului dumneavostra de munca.
Desfacere cim
G.V.
Buna, daca am un contract de perioada determinata pana la 15.12.2012, astazi pot sa trimit revisalul? (Decizia de incetare CIM cu data de 15.12.2012, CF ART. ... (vezi toată discuția)