avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de furt

Buna ziua,sotul meu a fost acuzat de tentativa de furt,deoarece a impiedicat un prieten de a-si duce la capat planul de a fura.
Este in arest preventiv de 6 luni,iar de curand a primit o condamnare de 4 ani,11 luni si 10 zile.
Este recidivist,dar in ultimii 10 ani nu a mai comis nici o infractiune,ba dimpotriva si-a schimbat total modul de viata.Are o firma si a avut un comportament exemplar.
La dosar nu s-a adus nici un fel dice si inregistrarie proba care a fost ceruta de aparator,probe despre care politia sustine ca le are.Mai exact:planse fotografice si inregistrari,plus un martor mincinos,care ulterior a fost adus in instanta cu mandat pt.a depune marturie,unde a recunoscut ca a semnat doar un proces verbal pe care politistii l-au obligat sa-l semneze.I s-a refuzat si eliberarea sub control judiciar si nu s-a luat in calcul nici un fel de proba sau argument adus la cunostinta instantei.In acest caz sunt implicate 4 persoane,dintre care unul si-a asumat fapta,dar toti au fost condamnati la cate 4 ani de inchisoare.Vreau sa va spun ca si aparatorii au fost oripilati de aceasta sentinta si evident ca au facut recurs.Spuneti-mi va rog ce sanse au sa li se anuleze pedeapsa,sau sa se reduca.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:03, 24 Noiembrie 2011
Noi nu avem de unde sti ce anume contine acest dosar.Care sunt probele administrate de parchet,care este motivarea sentintei,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Complice la tentativa de omor calificat beatrice9 beatrice9 Sotul meu a facut condamnarea de 5 luni ptr ultraj la bunurile moravuri,tulburarea linistii publice din cauza ca a fost cu prietenul lui sa iei lucrurile ... (vezi toată discuția)
Arestat pt ca a stropit cu bere teodoraoana teodoraoana am revenit cu alte detali despre acest caz, prietenul meu a fost arestat preventiv pt 29 de zile pt ca a stropit cu bere, dar defapt el este nevinovat. el se ... (vezi toată discuția)