avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Adresa ANFP - solicitare organizare concurs sef birou
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Adresa ANFP - solicitare organizare concurs sef birou

Buna ziua. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu-n model de adresa catre ANFP prin care le solicit sa organizeze concurs de recrutare pentru functia publica de conducere de sef birou. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 08:43, 25 Noiembrie 2011
In ce calitate solicitati acest lucru?
am aceasta functie vacanta in cadrul unitatii, vreau s-o ocup si vreau sa solicit ANFP sa organizeze concursul de recrutare
Nu puteti s-o solicitati personal.
lasa o adresa de e-mail

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post de conducere si anfp abramburicaica abramburicaica Am inteles ca mai nou ANFPul organizeaza examenul pentru posturile de conducere. Intrebarea mea este :pentru postul de sef birou -prin promovare a persoanei ... (vezi toată discuția)
Deblocare ocupare functie publica de conducere irina1980 irina1980 Buna ziua, Am o problema cu OUG 90/2009 privind reglementarea unor masuri in domeniul adm publice, si anume la art. VI alin 1 spune ca \"incadrarea in ... (vezi toată discuția)
Secretar de localitate MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Revin in atentia dumneavoastra cu o problema pe care am mai discutat-o si anterior. In decembrie 2008 , se cere avizul ANFP pentru functia de ... (vezi toată discuția)