avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala

Cum procedez daca am nevoie de o declaratie notariala din partea mamei mele ca nu detine venituri, dar ea este foarte bolnava si nu poate veni pana la biroul notarial ? Mentionez ca imi este necesara urgent.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristea_Dana1234 , utilizator 13:56, 25 Noiembrie 2011
Notarul se poat deplasa la domiciliul mamei dvs, insa va trebui sa gasiti un notar disponibil sa se deplaseze.
interesati-va acolo unde aveti nevoie, daca e suficient o declaratie pe proprie raspundere a mamei sau aveti nevoie de adeverinta de la sectia financiara ( ca sa nu platiti notar degeaba)
Cristea_Dana1234 a scris:

Cum procedez daca am nevoie de o declaratie notariala din partea mamei mele ca nu detine venituri, dar ea este foarte bolnava si nu poate veni pana la biroul notarial ? Mentionez ca imi este necesara urgent.Va multumesc.

Daca mama dvs. nu se poate deplasa in niciun fel insemnand ca este imobilizta la pat, pe baza unui act medical, certificat sau orice in acest sens care sa ateste acea imposibilitate va puteti prezenta personal in numele acesteia pentru a primi ceea ce va intereseaza. De fapt, numai finantele publice(fiscul) din zona de domiciliu al mamei poate elibera un act prin care sa ateste faptul ca mama dvs. nu realizeaza niciun venit. Pentru chestia asta nu va ramane decat sa mergeti la acea directie a finantelor publice de la domiciliul mamei dvs., sa completati o cerere care se refera la veniturile pe care le realizeaza mama dvs. si ve-ti primi un raspuns la cere, adica o adeverinta care va atesta realitatea de la fata locului.
Din pacate, secretariatul facultatii imi cere si aceasta adeverinta notariala pentru nerealizat venituri, desi am adus si un act de la finante care precizeaza acelasi lucru.Sa inteleg ca singura solutie ar fi cu deplasarea unui notar la domiciliu.Din pacate,astazi trebuie dusa aceasta declaratie notariala, iar emiterea unui act medical din care sa reiasa imposibilitatea ei de a se deplasa ar dura probabil mai mult timp.
Va multumesc pentru raspunsurile date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare cas pentru ruda aflata in alt oras Gabi-M Gabi-M Buna ziua, Sunt angajat full-time ca programator la o firma din Galati de 5 ani. Sunt domiciliat in Galati, cu adresa din Galati trecuta in buletin. Vreau ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala nicoleta22 nicoleta22 Intr-o familie(2 parinti +2 fete) mama are probleme psihice, insa nu are atestatul medicului, adica boala nu este recunoscuta de un medic, intrucat refuza ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)