avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cine semneaza un contract de prestari servicii ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cine semneaza un contract de prestari servicii ?

o societate (SRL) impune angajatilor de a semna contracte de prestari servicii, pe langa directorul general, pentru a-i "responsabiliza"
este legal?
ce riscuri exista ?
Cel mai recent răspuns: ContSters104700 , utilizator 23:02, 25 Noiembrie 2011
nu este ''normal'' insa asta nu inseamna ca este ''ilegal''...
Societatea prin directorul respectiv sau administrator, incearca in acest caz sa aduca o dubla raspundere ( in primul rand fata de contractul individual de munca iar in al doilea rand fata de contractul de prestari servicii)...
Evident avantajul maxim este obtinut de catre societatea respectiva....
Sfat: In calitate de angajati puteti accepta sau nu oferta.. ;)
multumesc pentru raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demonstrez ca sunt angajat, daca am contract de prestari servicii? do_re_mi do_re_mi Buna ziua! Din 2009 lucrez la o mare companie pe o functie de director de marketing, insa nu am avut niciodata contract individual de munca. Initial, mi-au ... (vezi toată discuția)
Functia unui angajat suciugeorgeta suciugeorgeta Ce functie trebuie sa aiba un angajat intr-o firma de prestari servicii instalati sanitare pentru ca el sa poata semna un eventual contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Administrator sau manager? gabi_6y gabi_6y va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as ... (vezi toată discuția)