avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general blocaj executoriu judecatoresc cont banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

blocaj executoriu judecatoresc cont banca

Daca un executoriu judecatoresc imi blocheaza contul din banca pentru o suma de 100000lei si in prezent nu mi-au gasit decat 112 lei pe care deja iau luat
ce inregistrari contabile trebuie facute?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:01, 25 Noiembrie 2011
In functie de natura sumei executate se inregistreaza aceasta plata. Numai Dvs. stiti ce reprezinta aceasta suma. Poate fi o datorie catre Bugetul de Stat, Bugetul local, un furnizor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate plati taxe astoria astoria buna ziua in ce prevederi legale in vigoare se mentioneaza ca plata datoriilor la buget sunt prioritare inaintea platilor catre furnizori? multumesc (vezi toată discuția)
Contractul de creditare societate Buna ziua, Contractul de creditare societate, se inregistreaza in registrul de casa? Am nevoie de aceasta informatie din motivul urmator: - tin ... (vezi toată discuția)
Se poate negocia suma aflata in executare silita popanlili popanlili Buna ziua! am avut un credit in valoare de aprox 1000 de lei.pt ca nu am platit acum sunt in executare silita iar suma totala este de 3080 lei.Doresc sa ... (vezi toată discuția)