avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Retragerea de la plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Retragerea de la plata intretinerii

Doresc sa stiu ce contributie trebuie sa mai am eu ca proprietar la plata intretinerii, avand in vedere ca in apartament nu va mai locui nimeni? Mentionez ca am repartitoare de caldura si apometre la apa (am inteles ca totusi voi plati caldura blocului)
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:21, 24 Noiembrie 2011
Faceti o cerere la asociatie in dublu exemplar cu nr de inregistrare sa nu aveti surprize ulterior.Pobabil ca va trebui sa achitati cheltuielile comune,insa daca nu veti locui in imobil trebuie neaparat adus la cunostiinta celor in drept ,altfel sunteti bun de plata.
@IPLoredana,
Gasiti aici pe avocatnet HG 1588/2007 care, daca o cititi, va lamureste asupra repartizarii cheltuielilor intr-o asociatie de proprietari.
In situatia cand un proprietar este inregistrat la asociatie cu "zero" persoane, pe lista de plata vor apare toate cheltuielile, mai putin cele care se repartizeaza pe numar de persoane.
De obicei pe numar ce de persoane se repartizeaza costul energiei electrice consumate la comun (iluminat casa scarii, functionare lift...), costul serviciului de salubritate, gazul daca nu este contorizat individual...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asociatie simonasimona simonasimona de doi ani nu mai locuim la garsoniera, am facut cerere sa ne scoata de la plata asociatiei dar noi platim in continuare cheltuieli administrativesi apa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere ivanvintilica ivanvintilica Un proprietar care are un apartament in asociatie, dar este plecat cu familia in strainatate de mult timp ce cheltuieli la intretinere are.Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Repartizare energie termica Davidcugir Davidcugir Am un apartament in Oradea intr-un bloc cu repartitoare de caldura. Din 2010 nu mai locuieste nimeni in locuinta, deoarece sint rezident in Germania. Din 2011 ... (vezi toată discuția)