avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pentru recurs se va face un nou contract cu avocatul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pentru recurs se va face un nou contract cu avocatul pentru prezentarea an instanta?

am avut un proces cu fostul angajator si am fost reprezentat an instanta de un avocat,sa respins actiunea ca fiind nefondata si vreau sa fac recurs pentru ca angajatorul nu a adus absolut nici o proba din cele pe care i le-am cerut.A-si vrea sa stiu daca la recurs trebuie sa mai platesc anca o data onorariul avocatului?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 13:50, 25 Noiembrie 2011
in principal, da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am perdut la fond procesul de granituire iar apelul ... nelu b nelu b Buna ziua! am perdut la fond procesul de granituire iar apelul mi sa respins ca nefondat cu recurs in 30 de zile, mai exista vreo sansa sa castig la recurs? (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare-cumparare, neplata pret Lorelei26 Lorelei26 Speta: In noiembrie 2004 s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare, in care s-a mentionat ca plata s-a facut anterior, desi notarul nu ne-a intrebat si ... (vezi toată discuția)
Hotarare data in proces de fond. 0siris 0siris Buna seara, Am urmatorul caz in care sper sa gasesc ajutor. Am avut parte de un proces in cazul unui litigiu de munca. Am fost trimis acasa, ca pur si ... (vezi toată discuția)