avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... pensie privata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

pensie privata

Cum as putea afla la cine, unde sunt inscrisa pentru pensia privata ?
Si unde, la cine trebuie sa apelez pt a putea face o cerere sa ma transfere unde vreau?
In fiecare luna mi se opresc banutii, si nu stiu unde si la cine se duc .
Cel mai recent răspuns: RuxandraV , utilizator 16:12, 11 Decembrie 2011
Presupun ca va referiti la Pilonul II.In acest caz, mergeti la asiguratorul pe care il doriti si completati o cerere de mutare/preluare a contului de catre acesta.In baza CNP-ului, se poate realiza acest transfer.
Buna ziua,

Legat de Pilonul 2 de pensie privata, am si eu o intrebare. La sfarsitul acestui an urmeaza sa plec din tara (sper definitiv) si as dori sa stiu ce se intampla cu banii stransi in acest fond de pensie. Pot intra in posesia lor? Daca nu acum, atunci cand si cum?

Va multumesc frumos pentru raspuns si va doresc toate cele bune.
RV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere pensie pilonul 2 problemapensie problemapensie Buna seara, problema e in felul urmator: tata a cotizat la pilonul 2 de pensii private, si a decedat de cancer. Ulterior, cand ne-am interesat despre fondul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Cumparare vechime pensie: se adauga si la pilonul ii? SpF2016 SpF2016 Cumparare vechime pensie: se adauga si la Pilonul II? Buna ziua, Am vazut ca se va putea din nou cumpara vechime la pensie, pentru maxim 6 ani. As dori ... (vezi toată discuția)