avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumparare vechime pensie: se adauga si la Pilonul II?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumparare vechime pensie: se adauga si la Pilonul II?

Cumparare vechime pensie: se adauga si la Pilonul II?

Buna ziua,

Am vazut ca se va putea din nou cumpara vechime la pensie, pentru maxim 6 ani. As dori sa intreb, se va transfera o parte din aceasta contributie catre fondul privat Pilon II la care sunt inscris? Sau se va considera doar ca vechime pentru pensia de stat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: SpF2016 , utilizator 17:10, 9 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai pentru stat
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata miri13 miri13 Cum as putea afla la cine, unde sunt inscrisa pentru pensia privata ? Si unde, la cine trebuie sa apelez pt a putea face o cerere sa ma transfere unde ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon 2 pt. angajata insarcinata!! colombina colombina Buna seara, eu cu sarcina mea, va intreb din nou. In cazul in care m-am decis pe ultima 100 de metrii sa-mi fac pensie privata chiar daca am peste 35 de ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)