avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie privata pilon 2 pt. angajata insarcinata!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie privata pilon 2 pt. angajata insarcinata!!

Buna seara, eu cu sarcina mea, va intreb din nou.
In cazul in care m-am decis pe ultima 100 de metrii sa-mi fac pensie privata chiar daca am peste 35 de anishori acusi acusi impliniti, care ar fi conditiile pt. un angajat ca mine?Tinind cont ca luna aceasta spre sfirsit voi naste.Se poate ? Merita? ,sincer habar n-am dar ma intereseaza daca se poate ca sa nu pierd cei 2 ani cind voi fi in ingrijire copil.

Va multumesc din nou.
Cel mai recent răspuns: colombina , utilizator 15:43, 8 Ianuarie 2008
cauti o soc de sdigurari care este autorizata pt pilonul II, completezi o adeziune si duci si o copie a C.I. si gata. nu te opreste nimeni sa aderi la un fond de pensii privat pe acest pilon. cand vei relua serviciul, 2% din contributia la CAS se vor duce catre acest fond privat de pensii. sper ca m-am facut inteleasa. nu are de-a face sarcina cu fondul.
multumesc foarte mult de raspuns, am sperat ca asha cum imi merge vechimea in perioada de ingrijire copil, as putea beneficia cumva si de pensia facultativa...asha ca prin minune.Sper ca acum pe ultima suta de metrii sa ma decid unde ,multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)
ce este nn direct? Miky_88 Miky_88 Buna ziua, tot primesc plicuri de la Ce este NN direct? Se pare ca au datele mele,referitoare la salariu . Eu nu am facut nici in contract ,nu am semnat ... (vezi toată discuția)
In legatura cu fondul privat de pensii obligatoriu (pilonul ii) a-name a-name Buna ziua! As dori sa stiu cum se adera la un fond de pensii de genul acesta. Nu este necesara semnatura mea ca participant? Intreb pentru ca am primit acasa ... (vezi toată discuția)