avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare si pontaj la un abc cu program de la 6 la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare si pontaj la un abc cu program de la 6 la 22.00

va rog sa ma ajutati sa-mi spune-ti tot ce este nevoie sa stiu despre salarizarea la un abc si modul de pontaj tinand cont ca vor fi doua ture, una dimineata si una seara si ca se va lucra si duminica. va rog sa-mi spune-ti tot ce este nevoie sa stiu care sunt pasi de urmat intr-un abc din punt de vedere am salarizarii. va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Tura noapte Silentios1 Silentios1 Buna ziua, Am o nedumerire legata de tura de noapte si de liberele aferente. De cateva luni la locul meu de munca s-a modificat programul mai exact: -lucrez ... (vezi toată discuția)
Drepturi funcționar public cu program de lucru de 11ore/zi 7 zile pe săptămână Loredanafp Loredanafp Bună ziua, Sunt funcționar public și lucrez în ture de 11 ore/zi 7 zile pe săptămână - 2 zile sunt la muncă, 2 zile nu (lucrez sâmbătă, duminica ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii andreia g andreia g Buna ziua, Ma numesc Andreia G. sunt asistent medical generalist cu o vechime in munca de 9 ani , am terminat Sc. Postliceala . In decembrie 2009 am avut un ... (vezi toată discuția)