avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tura noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tura noapte

Buna ziua,
Am o nedumerire legata de tura de noapte si de liberele aferente. De cateva luni la locul meu de munca s-a modificat programul mai exact:
-lucrez 6 zile tura de noapte in intervalul 23:00-06:00 (7 ore). acest lucru se intampla de luni seara pana sambata seara (inclusiv) dupa care am 4 zile libere (duminica, luni, marti , miercuri).
tinand cont ca am 2 zile libere pe saptamana mi se calculeaza duminica si luni liber din saptamana cu tura de noapte, marti si miercuri din saptamana de dupa tura de noapte.
intrebare:
1.se poate considera duminica zi libera tinand cont ca eu la 6 dimineata ies de la munca?

Cel mai recent răspuns: Silentios1 , utilizator 12:59, 1 Septembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ziua pentru care sunteti pontat este sambata, chiar daca lucrati in noaptea spre duminica. Deci, se considera ca duminica e zi libera.
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru . taurel44 taurel44 Buna ziua ! Muncesc la o firma de paza si am unele nelamuriri , la unele din ele poate o sa primesc un raspuns aici . Sunt angajat cu doua contracte de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)
Cim cu 8 ore program inegal dar in pontaj e cu 11 ore TothAster TothAster Buna ziua, daca avem facute CIM cu 8 ore program inegal specificat, dar cei care au acest CIM, lucreaza in bar-restaurant de tip fast food si lucreaza cate ... (vezi toată discuția)