buna, am stat in concubinaj aproximativ 2 ani,apoi am aflat ca sunt insarcinata ,el nu a vrut copilul ....la 10 luni a recunoscut fata dar foarte greu amenintat ca ii fac testul de paternitate...eu nu l-am lasat sa o viziteze el poate dovedi asta doar prin e-mail-uri...le poate folosi ca si probe?el are la spital doua internari pe baza de intoxicare cu etnobotanice mar ajuta?nu stiu acum daca le pot lua si daca mai sunt ,una este vara trecuta iar alta acum 2 ani...astept un rasp va multumesc!
@ Cristian81
Forum Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Discutie ce probe sunt recunoscute in instanta Editeaza titlu discutie
Data mesaj Vineri, 25 Noiembrie 2011, 22:54
oricum trebui invocat ca este consumator de etnobotanice ( dovezi inscrisuri spital ) , si ca mai consuma si alcol devenind violent ( martori )
nu am martori ca a fost violent...si ma tem ca in spital sa nu mai fie fisele.... el a avut internare anul trecut si acum doi ani cam asa...acum sia luat avocat si sincer ma tem ....el nu are martori noi nu am avut prieteni comuni sau ceva de genu...sa amanat procesul in ianuarie ....mi-am crescut fata singura 2 ani iar acum el o vrea gata mare ....traim in romania nu?
Asa e legea, nu aveti ce-i face.
Si daca venea dupa 10 ani, tot avea dreptul sa-si viziteze copilul, ba , mai mult, sa-l ia acasa, sa-l duca in vacante fara Dvs., chiar daca copilul nu-l cunoaste.
Dumneavoastra va revine sarcina de a-i insufla copilului dragoste pentru taticul sau, sa-i explicati ca tata o iubeste, sa-i aratati fotografii cu el, si cand vine sa o ia si fetita plange ca nu vrea sa plece cu el, sa o incurajati. Faceti asta pentru copilul Dvs., pentru echilibrul sau sufletesc; pe moment se va simti parasita de Dvs., va fi un pic traumatizata de lasarea ei in grija unui strain, dar , cu un mic tratament psihologic, al Dvs. si al fetitei, veti trece peste impact, in definitiv, totul are un inceput.