avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce probe sunt recunoscute in instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce probe sunt recunoscute in instanta

buna, am stat in concubinaj aproximativ 2 ani,apoi am aflat ca sunt insarcinata ,el nu a vrut copilul ....la 10 luni a recunoscut fata dar foarte greu amenintat ca ii fac testul de paternitate...eu nu l-am lasat sa o viziteze el poate dovedi asta doar prin e-mail-uri...le poate folosi ca si probe?el are la spital doua internari pe baza de intoxicare cu etnobotanice mar ajuta?nu stiu acum daca le pot lua si daca mai sunt ,una este vara trecuta iar alta acum 2 ani...astept un rasp va multumesc!
mailurile nu sunt probe in instante civile, deoarece nu poate fi certificata identitatea partilor.

daca l-ati vrut ca tata are dreptul sa-si vada copilul.

puteti restrange dreptul de vizitare sau chiar suspenda. consultati un avocat pe cazul in speta.
am un avocat dar nu prea comunica cu mine .... de aceea nu stiu ce se intampla... va multumesc mult!
buna, si eu am aceeasi problema ...

@ Cristian81
Forum Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Discutie ce probe sunt recunoscute in instanta Editeaza titlu discutie
Data mesaj Vineri, 25 Noiembrie 2011, 22:54

oricum trebui invocat ca este consumator de etnobotanice ( dovezi inscrisuri spital ) , si ca mai consuma si alcol devenind violent ( martori )

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
nu am martori ca a fost violent...si ma tem ca in spital sa nu mai fie fisele.... el a avut internare anul trecut si acum doi ani cam asa...acum sia luat avocat si sincer ma tem ....el nu are martori noi nu am avut prieteni comuni sau ceva de genu...sa amanat procesul in ianuarie ....mi-am crescut fata singura 2 ani iar acum el o vrea gata mare ....traim in romania nu?
Asa e legea, nu aveti ce-i face.
Si daca venea dupa 10 ani, tot avea dreptul sa-si viziteze copilul, ba , mai mult, sa-l ia acasa, sa-l duca in vacante fara Dvs., chiar daca copilul nu-l cunoaste.
Dumneavoastra va revine sarcina de a-i insufla copilului dragoste pentru taticul sau, sa-i explicati ca tata o iubeste, sa-i aratati fotografii cu el, si cand vine sa o ia si fetita plange ca nu vrea sa plece cu el, sa o incurajati. Faceti asta pentru copilul Dvs., pentru echilibrul sau sufletesc; pe moment se va simti parasita de Dvs., va fi un pic traumatizata de lasarea ei in grija unui strain, dar , cu un mic tratament psihologic, al Dvs. si al fetitei, veti trece peste impact, in definitiv, totul are un inceput.

Alte discuții în legătură

Probe in instanta Ecaterinaa Ecaterinaa Buna dimineata, In cadrul procesului de incredintare a minorului + program de vizita, ce probe pot fi aduse in instanta pentru a demonstra: - violenta ... (vezi toată discuția)
Modificare program vizita minor IngridIoana IngridIoana sunt mama unui baietel de 2 ani. in martie 2012 s-a stabilit in intstanta programul de vizita pentru minor in favoarea tatalui (el a fost cel care a cerut ... (vezi toată discuția)
Copilul- neintelegeri intre parinti mady86 mady86 Suntem casatoriti de doi ani si avem un copil. El imi interzice multe lucruri printre care si sa ma duc la parintii mei cu copilul.zice ca ma va acuza de ... (vezi toată discuția)