Sunt in primul an la facultate de stat si mi-am depus dosar pt. bursa sociala.Pot pierde indemnizatia in cazul in care mi-se aproba dosarul de bursa sociala de la facultate?Va rog sa ma ajutati si pe mine!!!
Va multumesc anticipat!!! O seara buna!
dar nu i-au indemnizatie de somaj i-au indemnizatei de crestere si ingrijire copil. venitul meu este de 800 nu am alt venit si ma intretin singura pt ca sotul meu este inchis la penitenciat in plus bursa este sociala
1. Codul fiscal, la art.55(4), lit.a) spune ca nu sunt incluse în veniturile salariale şi nu sunt impozabile veniturile realizate de persoane fizice, dacã aceste venituri sunt primite în baza unor legi speciale şi finanţate din buget.
2. Parerea mea este ca va incadrati in aceasta prevedere de lege: fiind un venit neimpozabil, deci care nu se ia in calculul indemnizatiei pentru CCC, puteti cumula bursa sociala cu indemnizatia pentru CCC.
3. Va recomand sa intrebati si la Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC si care este cea mai in masura sa va dea raspunsul corect.