avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Primaria mi-a \"retras\"terenurile de pe Titlul de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Primaria mi-a "retras"terenurile de pe Titlul de proprietate.Primarul arestat recidiveaza

Buna!Am mostenit cateva parcele in orasul Geoagiu de la bunica mea.Pe casa si gradina casei am facut act de donatie inainte ca bunica sa moara,dar cateva parcele de teren au ramas mostenire mamei mele si unei verisoare,dar inca nu au facut succesiunea.Am vrut sa facem succesiunea dar primaria ne-a dat in judecata pentru un teren lipit de gradina casei dar care nu era intabulat si...surprinzator...a castigat procesul,ne-a luat terenul si l-a dat unui tip care NU A AVUT teren acolo!Ne-a fost modificat Titlul de proprietate cu toate ca la plata impozitelor AM AVUT terenul respectiv inregistrat...nu?-cineva trebuia sa plateasca impozitul!Asta nu e tot ...am avut un teren pe care ni l-a luat o statiune agricola de pe vremea regimului trecut.La retrocedari am fost la masuratori,chiar eu cu masina personala i-am dus pe cei ce masurau la terenuri.Am primit terenul pe care acum e livada de nuci.Toamna am mers sa recoltez si...surpriza...nucile erau culese (de altii mai harnici?)Am intrebat la primarie care e treaba si mi-au spus ca eu nu am avut teren acolo si mi-au dat o livada de meri in alta parte.Poate daca i-as dezgropa pe strabunicii mei care sunt ingropati chiar acolo...poate i-as convinge?!?In rest...pe o alta parcela m-am trezit cu un mormant proaspat(din noiembrie 2011) fara safiu intrebat daca sunt de acord sau nu,un teren vandut din 2005 figureaza si acum la plata impozitelor la mine,etc.Mentionez ca respectivul primar-Simion Maris a mai fost ridicat de "mascati" in urma cu 2-3 ani tot pentru niste terenuri dar...e primar...a scapat basma curata.Daca m-ati putea sfatui cui sa ma adresez,v-as ramane recunoscator(sper ca nu primariei).Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 09:26, 26 Noiembrie 2011
Puteti sa va adresati instantei si parchetului. Daca aveti titluri de proprietate asupra terenurilor, imprejmuiti-le,
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Marius0012014 Marius0012014 Titlul de proprietate al bunicilor mei nu include si pamantul intravilan ci doar cel extravilan. Intrebarea mea este de ce primaria nu au trecut si pamintul ... (vezi toată discuția)
Am un bunic si o bunica care au murit.( denumiți in continuare ... Florina2020 Florina2020 Am un bunic si o bunica care au murit.( Denumiți in continuare X si Y) Ei au avut 2 terenuri extravilan si 1 teren intravilan ce au rămas mostenire la fii ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara marij marij Buna ziua!Am si eu rugamintea,daca poate cineva sa_mi raspunda la o intrebare.Mama mea a cumparat prin contract de vanzare cumparare provizoriu*scris de ... (vezi toată discuția)