avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce fel de PFA mi s-ar potrivi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce fel de PFA mi s-ar potrivi?

Buna seara!
Vreau sa va rog a ma indruma cum sa fac lucrurile in mod sigur si legal. Sunt tanar student cu abilitati artistice, iar de curand am inceput sa fac difetite ornamente pentru gradina : pitici de gradina, statuete, ghivece din beton, ghips etc. Nu intentionez sa imi deschid magazin dar as dori sa am posibilitatea de a imi promova produsele pe internet si in targuri. Este necesar infiintarea unui PFA ( neplatitor de tva)? Veniturie obtinute nu or sa fie mari deaceea nu stiu daca merita aceasta investitie.
Este mai simplu devoltarea unui PFA pentru comerciant fara a mentiona faptul ca eu produc respectivele produse?
Ce mi s-ar potri mai bine?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:10, 25 Noiembrie 2011
mai bine ca producator handmade decat ca comerciant... daca ai calitatea de producator o poti avea si pe cea de comerciant dar viceversa nu se poate... fiind handmade, este normal ca productia sa fie mica si vanzarea redusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor din partea ue in agricultura zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)
Trebuie bon fiscal? Fane988 Fane988 Buna ziua! O persoana se inregistreaza ca PFA pe norma de venit cu CAEN = 4799 (Servicii de vanzare ziare, reviste si carti - Comerţ cu amanuntul efectuat ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5221-obligatie casa de marcat. cristea dan cristea dan Buna ziua. Ma numesc Cristea Dan, iar in luna septembrie 2022, am deschis un PFA, neplatitor de TVA, avand codul CAEN 5221, insa voi lucra numai ”servicii de ... (vezi toată discuția)