Buna seara!
Vreau sa va rog a ma indruma cum sa fac lucrurile in mod sigur si legal. Sunt tanar student cu abilitati artistice, iar de curand am inceput sa fac difetite ornamente pentru gradina : pitici de gradina, statuete, ghivece din beton, ghips etc. Nu intentionez sa imi deschid magazin dar as dori sa am posibilitatea de a imi promova produsele pe internet si in targuri. Este necesar infiintarea unui PFA ( neplatitor de tva)? Veniturie obtinute nu or sa fie mari deaceea nu stiu daca merita aceasta investitie.
Este mai simplu devoltarea unui PFA pentru comerciant fara a mentiona faptul ca eu produc respectivele produse?
Ce mi s-ar potri mai bine?
Va multumesc !
mai bine ca producator handmade decat ca comerciant... daca ai calitatea de producator o poti avea si pe cea de comerciant dar viceversa nu se poate... fiind handmade, este normal ca productia sa fie mica si vanzarea redusa
Trebuie bon fiscal?
Fane988
Buna ziua!
O persoana se inregistreaza ca PFA pe norma de venit cu CAEN = 4799 (Servicii de vanzare ziare, reviste si carti - Comerţ cu amanuntul efectuat ... (vezi toată discuția)