avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Colegiul consilierilor juridici si indrumator subiect ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Colegiul consilierilor juridici si indrumator subiect pentru consilier juridic stagiar

sunteti inscrisi intr un colegiu de consilieri?care /ce avantaje ofera colegiul consilierilor?sau alte asociatii de consilieri?de unde facem rost de indrumatori?trebuie sa dai bani indrumatorilor?se preocupa indrumatorii sa te invete ceva ?ce activitati ai ca si consilier stagiar?merita sa te faci consilier?inafara de cotizatie ce trebuie sa mai platesti?ati dat examen de definitivat?mersi
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 11:02, 26 Noiembrie 2011
Colegiul consilierilor este o forma asociativa de organizare. Avantajele decurg doar din modul in care sunt organizate si functioneaza aceste structuri, precum si din reglementarea legislativa.. Noi recomandam aderarea la aceasta organizatie pentru simplul motiv ca o prevede legea.. Gasiti informatii pe www.ccj.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - admitere barou 2013 ecaterinagherman ecaterinagherman Sunt inscris in Colegiul Consilierilor juridici ca si consilier juridic definitiv, dar nu am dat examen de definitivat, intrucat, in 2005, legea nu prevedea ... (vezi toată discuția)