Am o chemare in instanta civila in ianuarie 2012,sint acuzat de petrom sa dau o suma de bani reclamata ca om luat-o pe cale executorie.Am adeverinta de la executor ca nu am luat nici o suma de bani,mai mult toti banii sau returnat integral catre petrom,scrie clar ca nu am luat nici un ban pe cale executorie.Mai am nevoie de avocat sau este suficienta prezenta mea la proces si acest act pus ca intimpinare la proces?Pot sa ma reprezint singur tinind cont ca lucrurile sint clare,in urma unei discutii cu un avocat petrom,acesta recunoscind ca au gresit,nestind ca au recuperat toti banii inapoi?
Ramane la aprecierea dumneavoastra in functie de complexitatea cauzei daca va luati sau nu un avocat, In general intr-un litigiu este bine sa angajati un avocat.
Situatia e clara ca lumina zilei,dar in ziua de azi tie frica si cu dreptatea dovedita prin acte.Pot sa ma reprezint singur,am voie sa spun ceva in proces?
Sa inteleg ca este suficienta adeverinta de la executor(stampilata,semnata) care adevereste ca toti banii sau returnat catre petrom,si nu mai am nevoie de alte dovezi,obiectul procesului fiind acea suma calculata integral si returnata total.Prezenta mea acolo si atit?