avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de avocat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de avocat?

Am o chemare in instanta civila in ianuarie 2012,sint acuzat de petrom sa dau o suma de bani reclamata ca om luat-o pe cale executorie.Am adeverinta de la executor ca nu am luat nici o suma de bani,mai mult toti banii sau returnat integral catre petrom,scrie clar ca nu am luat nici un ban pe cale executorie.Mai am nevoie de avocat sau este suficienta prezenta mea la proces si acest act pus ca intimpinare la proces?Pot sa ma reprezint singur tinind cont ca lucrurile sint clare,in urma unei discutii cu un avocat petrom,acesta recunoscind ca au gresit,nestind ca au recuperat toti banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 26 Noiembrie 2011
Daca ati discutat cu avocatul companiei si acesta a recunoscut ca au gresit ei, procesul civil nu mai are obiect si pot face o renuntare la judecata. In acest fel lucrurile s-are rezolva mai simplu.
Daca totusi va hotarati sa va reprezentati singur trebuie sa va documentati temeinic pentru a va putea apara in cazul unor acuze aduse de partea adversa.
mario77tt a scris:

Sa inteleg ca este suficienta adeverinta de la executor(stampilata,semnata) care adevereste ca toti banii sau returnat catre petrom,si nu mai am nevoie de alte dovezi,obiectul procesului fiind acea suma calculata integral si returnata total.Prezenta mea acolo si atit?

Este suficienta adeverinta emisa de catre executorul judecatoresc prin care se confirma ca intreaga suma de bani a fost returnata Petrom-ului .. in acest sens, daca nu ati depus intampinare atunci formulati-o si atasati copie de pe aceasta adeverinta ...

P.S.
nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. Deoarece, in acest caz, topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare fara imuternicire lupunicolae lupunicolae Ca sa fiu mai direct si fara prea multe explicatii. Va marturisesc urmatoarea problema: un avocat a imputernicit un executor intr-un proces colectiv intre ... (vezi toată discuția)
Returnare suma primita in 2008 mario77tt mario77tt In 2008 am actionat in instanta petrom pentru recuperarea unor sume ca prime neplatite de petrom din anii anteriori 2008.In urma acestui proces sa stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Dosarul nr 18031/299/2009 dorubabonea dorubabonea Fiica-mea a fost chemata in instanta de catre judecatoria sect 1 in calitate de intimat, ijn proces cu SC OMV PETROM SA in calitate de contestator pentru Fond ... (vezi toată discuția)