buna ziua am un an cu suspendare si sunt in termenul de incercare si mai am doua procese pe rol unul pentru conducere fara permis si altul la diicot care au inceput dupa definitiva de la suspendare cum se procedeaza ,se aduna toate pedepsele sau raman la cea mai mare plus suspendarea?
Importante sunt datele cand ati savarsit infractiunile celelalte, daca inainte sau dupa ramanerea definitiva a hotararii cu suspendarea. Pedeapsa finala care vi se va stabili depinde de foarte multe aspecte asa ca e greu de raspuns la intrebarea dumneavostra fara sa fie studiate dosarele.
sa fiu mai explicit in octombrie 2008 am ramas definitiv cu un an cu suspendare infractiunile din procesul la diicot sunt din mai 2009 si conducere fara permis e din martie 2011
in cazul acesta, cel mai probabil, daca veti fi gasit vinovat pentru celelalte infractiuni, se va revoca supendarea si vi se va da o pedeapsa cu executare.
daca voi fi gasit vinovat in amble dosare pedepsele de vor aduna plus suspendarea sau voi executa doar cea mai mare pedeapsa din astea doua plus suspendarea
In principiu, daca presupunem ca toate infractiunile sunt savarsite cu intentie, condamnarea va fi cu executare iar toate cele trei pedepse se vor contopi, se va stabili cea mai grea care poate fi sporita pana la maximul special, iar daca acest maxim e neindestulator se mai poate adauga un spor pana la 7 ani. Conteaza mult ce pedepse veti primi, daca sunt pentru infractiuni savarsite cu intentie sau din cupa, etc.. sunt mai multe moduri de stabilire a cuantumului pedepsei, Daca infraciunile noi savarsite sunt din culpa si vi se vor stabili pedepse mici atunci poate veti primi cu suspendare, insa fiind implicat DIICOT-ul cred ca sunteti cercetat pentru infractiuni destul de grave.
Inchisoare
lute
deci am doua fapte:
1-prima fapta furt de buzunare savirsita in martie 2008 la care sentinta definitiva a fost luna trecuta adica februarie 2010 de 3 ani cu ... (vezi toată discuția)