avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbara numelui copilului de la numele mamei la al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbara numelui copilului de la numele mamei la al tatalui

eu si concubina mea avem o fetita pe care in momentul nasteri sale nu am putut fi prezent , pentru a o recunoaste-
insa lucrurile s-au mai rezolvat cat de cat
am recunoscuto la notar si am facut certificatul de nastere al fetitei , certificat in care figurez ca tata
acum , atat eu cat si concubina mea am dori sa schimbam numele de familie al fetitei noastre , de la numele ei de familie la al meu.
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Paternitate ContSters87658 ContSters87658 Buna ziua! As dori sa aflu cum pot proceda ca tatal natural al fetitei mele sa o poata recunoaste. Acum 4 ani si jumatate am avut o relatie cu un barbat si am ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii copilului impotriva vointei mamei tufis3006 tufis3006 Buna ziua.Am avut o relatie de concubinaj , in urma careia a rezultat un copil. O fetita ce are acum 2 ani si 5 luni.Din motive pe carele voi explica acest ... (vezi toată discuția)