avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executie gard pe limita de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executie gard pe limita de proprietate

As dori sa stiu,ce prevederi exista in noul cod civil ,privind executia unui gard (din placi armate din beton inalt de 2 metri)pe limita de proprietete intre proprietati ,in ce conditii se poate executa gardul de catre proprietar daca pe proprietatile adiacente nu este nimic construit si daca acolo exista deja un gard vechi din plasa de sarma construit jumatate de proprieter si jumatate de vecin si daca pot cere despagubiri pentru jumatate din cheltuielile constructiei gardului si in ce conditii

Alte discuții în legătură

Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Pot solicita cheltuiala cu gardul vecinului care nu are succesiune? mihai gena mihai gena Buna ziua. De 7 ani, de cand am cumparat un teren intr-o localitate, constat cum vecinul meu incalca legile vis-a vis de mine si de proprietatea mea. Dar nu am ... (vezi toată discuția)