avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Program de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Program de contabilitate

Buna

imi puteti recomanda un program de contabilitate bun!

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: redu , utilizator 14:12, 5 Aprilie 2016
Toate au plusuri si minusuri...depinde ce va intereseaza. Depinde de specificul activitatii societatii in discutie (productie, comert en-gros, comert cu amanuntul), si de tipul de evidenta pe care o tineti (va intereseaza doar contabilitatea primara/gestiunea/casa, sau va intereseaza pentru contabilitate pana la nivel de balanta, declaratii, bilant etc?)
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
Cristina Alexandrescu, Contabil
Vreau un program bun , dar nu foarte scump care sa faca totul de la contabilitate primara pana la bilant daca se poate ! Eu am lucrat cu WINMENTORUL , dar ii foarte scump .

Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
FREDU FIN, Consultant fiscal
eu lucrez in Saga soft si sunt foarte multumita de el, si nici macar nu e scump.
SAGA costa 450 de lei, dar nu au modul pe dispozitive gen tableta , telefon mobil si nu pot vedea situatiile la distanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara durusoctavia durusoctavia Ce operatiuni sunt considerate operatiuni de contabilitate primara (pentru fisa postului ma intereseaza)? (vezi toată discuția)
Recomandare program contabilitate si gestiune comert bun! sethgabriela sethgabriela buna ziua, as fi interesata daca printre voi sunt utilizatori de programe informatice complexe, contabilitate si gestiune pt productie si comert en gros, ... (vezi toată discuția)