avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate certificate revolutionar.....
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

certificate revolutionar.....

de ce nu gasesc nicaieri o procedura sandard pentru recuperarea certificatului de revolutionar?.....ma poate ajuta cineva?......am pierdut acest certificat in 1996 si acum am nevoie de el.....deci problema e nu sa il obtin...e sa primesc un duplicat ceva....pentru ca ma gandesc ca urmele acestui certificat trebuie sa se regaseasca undeva......si nu gasesc nicaieri un sfat unde trebuie sa ma adresez.....o zi buna tuturor....
Cel mai recent răspuns: paul132729 , utilizator 13:09, 28 Noiembrie 2011
De la linkul acesta incepand (sunt mai multe pagini)

[ link extern ]

apar numele revolutionarilor raniti in ordine alfabetica, precum si:
- numarul si seria certificatului de revolutionar
- numele parintilor
- data si locul nasterii

Cautati-va in acea lista si daca va gasiti eu zic sa insistati, eventual si in scris nu doar telefonic, sa vi se spuna in ce conditii elibereaza duplicate.

Mai mult nu stiu ce sa va spun :(
multumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de revolutionar lazarica18 lazarica18 Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Am lucrat la ieelif bihor intre ani 1986- 1990 ca mecanic utilaj ... NELU IOAN VINTER NELU IOAN VINTER Am lucrat la IEELIF BIHOR intre ani 1986- 1990 ca mecanic utilaj . UNDE GASESC ARHIVA FIRMEI SI CE TREBUIE SA CUPRINDA ADEVERINTA PENTRU PENSIE???? (vezi toată discuția)