avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... calcul dobanda legala in euro la actiune civila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

calcul dobanda legala in euro la actiune civila

Firma la care lucrez trebuie sa plateasca suma de 12.920(rest de plata pentru un teren) euro + dobanda legala incepand cu data de 30.09.2009.
Cum se calculeaza dobanda la euro pentru actiune civila? Se poate aplicca dobada legala la euro sau doar echivalentul in lei la cursul BNR?

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza dobanda legala? MARIUS DRAGU MARIUS DRAGU Dupa ultima hotarare a judecatoarei a reiesit faptul ca din suma de 17000 euro se va plati dobanda legala a BNR .Cum se calculeaza dobanda avand in vedre ca ... (vezi toată discuția)
Prima casa -- tzeapa curs valutar anonim86 anonim86 Salutare, Cred ca sunt destule topic-uri deschise cu prima casa si diferenta de curs bnr. De curand am semnat un contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata pentru daune interese pltgeorge pltgeorge Uff, este prima cerere pe care o fac. Nu stiu daca este prea lunga si am sa fiu amendat de moderatori, dar am sa risc. Intrebarea care as dori sa o pun este ... (vezi toată discuția)