avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dividende de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dividende de plata

pot stinge datoria fata de societate a asociatului(unic),inregistrate in 461 cu dividendele de plata?suma se ridica la 40.000 lei ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: mihanego , utilizator 16:00, 7 Octombrie 2008
Poti sa stingi aceasta datorie, printr-un proces verbal de compensare. Inainte de face aceasta operatiune trebuie sa platesti impozitul de 16% pe dividende.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare cont 461 prin dividende crinast crinast Firmă înființată în 2022 are în 2023 un sold neacoperit pe contul 461 de aprox. 12.000 euro. Administratorul (și asociat unic) dorește reglarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cristinalerch cristinalerch buna ziua redau cazul meu vi as dori sa ma sfatuiasca cineva: acum 3 ani jumate am cumparat un teren in valoare de 100000 de euro pe firma. firma are ... (vezi toată discuția)
Exercițiu financiar 2019: administratorul a tot ridicat bani din firmă, cum să procedez cu conturile 542 și 461? vă rog să mă ajutați cu un sfat Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Administratorul firmei a tot ridicat bani din firma si soldul lui 542 este destul de mare.Vechea contabila amvazut ca i-a inregistrat apoi in 461 ... (vezi toată discuția)