avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... care-i intelesul... (Mingea Avocatnet.ro)
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

care-i intelesul... (Mingea Avocatnet.ro)

" Mingiea Avocat.ro" ,cu asuzele de rigoare si cum se transmite mai departe.Fac aceasta intrbare ,primind un mesaj de acordare puntaj ,cu conditia de a transmite mai departe si incercand am fost avertizat ca nu pot pentru cei din avocat.ro. D E C I ... ,DACA DORITI LAMURITI-MA. Multumesc !=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 15:49, 28 Noiembrie 2011
Este un joc al comunitatii, nu stiu cine v-a ''avertizat'' ca nu o puteti trimite utilizatorilor forumului :)



Regulamentul e simplu: primesti, pasezi in maxim o ora - castigi 5 aplauze. Nu pasezi in maxim o ora, mingea pleaca singura mai departe la un alt membru al comunitatii, ales aleator.


www.avocatnet.ro/content/fun...

Faceti click pe link, o sa-i vedeti traseul.

in spatiul care se deschide cand apasati " trimite mai departe", tastati nume de utilizator din forum caruia vreti sa-i trimiteti ( ex taur36). Daca nu puteti trimite, inseamna ca userul a mai primit azi mingea si va trebui sa alegeti altul
va multumesc la amandoi. multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mingea avocatnet.ro - un joc pentru comunitate Alin Popescu Alin Popescu Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro toolbar. va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Bara de meniu Avocatnet.ro se instaleaza in browserul dumneavoastra si va permite sa aveti acces continuu la informatiile din Avocatnet.ro. Este o aplicatie ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)