avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectarea constructiei - Amenda?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectarea constructiei - Amenda?

Buna ziua.
Recent vroiam sa fac receptia unei case familiale. Doarece nu am respectat proiectul initial mi-sa spus sa fac altul.
Am ales un alt proiectant ( primul nu a fost nici macar o data pe santier ) care a depus actele pentru o noua autorizatie de constructie.
Azi am primit telefon de la primarie si mi-se spune sa vin sa platesc o amenda pentru ne-respectarea proiectului.
La proiectul initial s-au facut multe schimbari pe parcursul constructiei.
Ce as putea face ?
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 19:21, 9 Martie 2012
Faceţi cum credeţi, dar o să vi se ceară acest proces verbal de recepţie definitiv pentru impozit, pentru întabulare şi construcţia nu se consideră terminată fără acest proces verbal.
Pt. element94

Buna ziua,

Sunt in aceeasi situatie si as dori sa-mi spuneti ce amenda vi s-a prceput???

Inca o intrebare
S-a modificat ceva in 2012, referitor la nerespectarea proiectului initial????

Multumesc
Poate imi da altcineva aceste detalii!!!!

Multumesc
Nu s-a schimbat nimic. amenda minima este 1000 Ron, apoi urmati procedura "intrarea in legalitate"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte neintabulare cladire noua furgim furgim Ce se intampla daca dupa ca am obtinut autorizatia de constructie si am ridicat cladirea nu o intabulez? Nu vreau sa o vand sau sa garantez vre-un credit cu ... (vezi toată discuția)
Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)
Clãdiri fãrã autorizaþie de construcþie marieta_popa marieta_popa In 2004 s-a început construcţia locuinţei pe baza certificatului urbanism,la \"recomandarea proiectantului\", care nu a mai obţinut şi autorizatia de ... (vezi toată discuția)