ce demersuri trebuiesc facute pentru a obtine o autorizatie de functionare a unei cladiri construita fara nici un fel de aviz sau autorizatie adica pe un cf in care exista o casa dar aceea sa demolat lafel fara autorizatie
Pentru constructiile realizate fara autorizare de construire, intrarea în legalitate se face prin obtinerea unei autorizatii de construire de la primarie.
simplul fapt ca folositi termenul "autorizatie de functionare" denota ca va aflati in aria unor tica..... domni respectabili in serviciul Public de urbanism. Aveti ginion#-o in multe alte zone din Romania legea se aplica altfel: Pentru a nota o constructie e necesara autorizatie de construire si Proces verbal de receptie (intocmit de primarie) daca constructia este "edificata" inainte de 2001 nu cade sub incidenta legii 50/91 cu modificarile ulterioare. deci nu e nevoie sa refaceti intreaga documentate si actele ca pt o casa noua. (de ex eu am o scrisoare oficiala de la Selimbar (loc istoric) in care mi se cere studiu de rezistenta pentru o casa construita in 1970 #-o )
Renovarea unei case
aiurelu36
am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)