avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie la contractu de vinzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie la contractu de vinzare cumparare

bunicaa a decedat in 1991 locul de casa si un hectar jumate pamint au ramas la doi frati eu fiind copilu la un frate am dezbatut mostenirea am cheltuit o gramada de bani ca sa poata tata meu sami faca vinzare cumparare am plaatit si acuma 5 aani 90 mil vechi plus cheltuieli plus impozitu care na fost platit am reusit sami construiesc o casa pe acel loc de casa acuma dupa atitea ani tata meu ma scoate afara eu avind contact vinzare cumparare fara nici o clauzaa si pe deasupra vrea iarasi bani cei de facut in situatia asta va rog raspuns
Cel mai recent răspuns: nikh_nikh , utilizator 12:42, 29 Noiembrie 2011
bun ! contractul de vanzare -cumparare este unul legal?
nikh_nikh a scris:

bunicaa a decedat in 1991 locul de casa si un hectar jumate pamint au ramas la doi frati eu fiind copilu la un frate am dezbatut mostenirea am cheltuit o gramada de bani ca sa poata tata meu sami faca vinzare cumparare am plaatit si acuma 5 aani 90 mil vechi plus cheltuieli plus impozitu care na fost platit am reusit sami construiesc o casa pe acel loc de casa acuma dupa atitea ani tata meu ma scoate afara eu avind contact vinzare cumparare fara nici o clauzaa si pe deasupra vrea iarasi bani cei de facut in situatia asta va rog raspuns

Si pana la urma ce vrei sa afli? Oricum, prin scris nu ai fost atat de bine explicit incat sa inteleaga acei avocati, pe care trebuie sa-i gasesti pe zona, sa-ti rezolvi problema. Altfel, tatal tau are dispozitia sa te evacueze de pe proprietatatea lui, in conditiile legii!
Daca ati incheiat un contract de vanzare-cumpare valabil, tatal dvs. nu mai poate pretinde alti bani .Considerand ca ati devenit proprietar , nu are dreptul nici sa ceara evacuarea dvs.
ca sa fiu mai pe inteles inteles eu am fost abandonat de tatal meu care pe mine ma crescut bunica adica mama lui in urma decesului locul de casa si un hectar de pamint a ramas la doi frati pe care eu am platit inpozitu de 20 ani si mam luptat di toate puterile sa iau acest loc bine inteles cu bani si iara bani am dezbatit mostenirea am platit la un frate 45 mil si llui tatameu restu ca ei erau mostenitori asta pentru ca orikum il vindeau la altii am facut un act vinzare cumparare laa notar cu martori cu banii dati aacuma dupa 4 ani ma rezezesc cami spune iesi afara ca numi meai daat nici un ban si ma terorizeaza cu vorbe cu amenintari fapt care am anuntat si polititia din comuna astept raspuns
buna ziua.
daca contractul a fost autentificat la notariat, tatal dvs. nu are cum sa anuleze acel act si implicit nu are nici un drept legal sa va evacueze.
v-ati inscris pe rol pentru imobilul edificat ?
exista deja un proces pe rol pentru aceasta speta ?

Alte discuții în legătură

Mostenire mangalia71 mangalia71 buna ziua va rog am si eu o intrebare tatal meu a murit in acum 10 ani si mama mai mult timp in urma noi suntem 3 frati la moartea mamei sa desbatut ... (vezi toată discuția)
Mari probleme succesiune-cu un farte bonlav handicapat al carui curator legal sunt benga112 benga112 Speta: Tatal meu a fost casatorit cu mama mea.Mama a murit in 1965.In anul 1970 tata sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copiil ,,RETARD MINTAL SEVER,, In ... (vezi toată discuția)
Contestatie contract de vinzare intre copii si parinti alcorcon alcorcon buna seara as avea si eu o intrebare santem patru frati parintii nostri au o casa mare si vreo 6 ha de pamint cu 2 zile in urma am aflat ca parintii au ... (vezi toată discuția)