avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot deschide firma daca sunt in Concediu de ingrijire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot deschide firma daca sunt in Concediu de ingrijire copil?

Buna ziua, as avea nevoie de niste sfaturi in aceasta problema. Sunt in concediu de ingrijie copil pana in luna mai 2012. As dori sa imi deschid o firma si as vrea sa stiu daca acest lucru imi poate afecta cu ceva indemnizatia de la stat. Voi fi simplu asociat, fara contract de munca si nici nu imi voi scoate dividende pe anii 2011-2012. In aceasta situatie exista posibilitatea sa imi pierd indemnizatia?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil. buna ziua,as putea in timpul in care ... Florinalex993 Florinalex993 Concediu Crestere Copil. Buna ziua,as putea in timpul in care sunt in concediu crestere copil sa deschid un SRL in care sa fiu administrator si sa lucrez pe ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate concediu crestere copil cu functiile de asociat unic si administrator? ysza_00 ysza_00 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie- de pe data de 8 august 2011 sunt in somaj pana in aprilie 2012. In luna noiembrie ... (vezi toată discuția)
Fiind in concediu de ingrijire a copilului, pot fi administratorul unui srl-d? sara1985 sara1985 Buna, Sunt in concediu de crestere a copilului pana in 13 august. Dorim sa infiintam un SRL-D. Poate acesta fi pe numele meu sau mai bine pe numele ... (vezi toată discuția)