avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... intrebare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

intrebare

care este termenul limita de solutionarea unui dosar de daune imobiliara la generali dupa ce sa pus inspectorului toate documentele cerute la dispozitie
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:40, 29 Noiembrie 2011
Cautati raspunsul, in conditiile de asigurare, la capitolul "Plata daune".Asiguratorul trebuie sa evidentieze aceasta obligatie in contract.
Conform normelor CSI dupa depunerea tuturor documentelor solicitate la dosar si s-a semnat si cererea de despagubire, in termen de 15 zile calendaristice asiguratorul trebuie sa depuna in contul reparatorului sau daca reparatia s-a facut in regie proprie in contul asiguratului, suma convenita de comun acord cu asiguratul.
Daca ne referim la produsul Eurocasa, termenul de plata a daunelor este de 30 zile, daca nu s-a convenit altfel in conditiile speciale ale politei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul pentru solutionarea unui dosar de daune uci uci In cat timp este obligat inspectorul de daune sa solutioneze un dosar cu privire la un accident rutier?I s-au pus la dispozitie toate actele necesare dar se ... (vezi toată discuția)
Sa imi explice si mie cineva..........cum e cu acceptul de reparatie donigao donigao Buna ziua, As dori sa ma ajute cineva in intelegerea unor termeni, sau bine bine zis a unor interpretari. Sunt intr-un proces cu un asigurator ptr o ... (vezi toată discuția)
Problema polita rca dauna totala crudu.daniel crudu.daniel Am fost implicat intr-un accident din care autoturismul a fost declarat dauna totala de firma de asigurari a vinovatului.Astept aproape de vreo 2 luni sa ... (vezi toată discuția)