avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare in REVISAL

cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 30 Noiembrie 2011
In ultima zi de munca.
elenailie a scris:

cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc.

Revisal-ul se va transmite la data incetarii c.i.m. ...
Din informatiile primite de la ITM am inteles ca transmiterea in REVISAL se face in urmatoarea zi - ultimei zile de lucru .
Transmiterea pentru angajare cu o zi inainte - pentru incheiere cu o zi dupa .
Periada in care a muncit sa fie cea din contract.
grupmodal a scris:

Din informatiile primite de la ITM am inteles ca transmiterea in REVISAL se face in urmatoarea zi - ultimei zile de lucru .
Transmiterea pentru angajare cu o zi inainte - pentru incheiere cu o zi dupa .
Periada in care a muncit sa fie cea din contract.

Angajarea unei persoane : cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza

Incetarea c.i.m. : la data incetarii contractului individual de munca
freeelis a scris:

" Incetarea c.i.m. : la data incetarii contractului individual de munca "

este normal ca incetarea c.i.m sa se faca la data incetarii contractului dar cred ca toate nelamuririle pleaca de la faptul ca nu stim cand sa efectuam exact transmiterea REVISAL-lului prin internet cu toate datele salvate.
In ultima zi de lucru a salariatului sau in urmatoarea zi ???
Revin si spun ca cei de la ITM mi-au spus ca transmiterea prin REVISAL deci actiunea in sine se face in urmatoarea zi (dupa ce angajatul a plecat).

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)