avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare in REVISAL

cu cat timp inainte de incetarea contractului de munca conform art. 65 alineat 1 se poate transmite modificarea in revisal? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 30 Noiembrie 2011
Multumesc, si eu sunt de acord cu aceasta interpretare. Si daca se transmite vineri nu cred ca e o greseala.
Cred ca acel Ghid nu ar trebui sa contrazica legea ... daca vineri are loc incetarea c.i.m., atunci registru se transmite in aceasta zi si nu luni .. legea prevede sanctionarea daca se depaseste termenul de transmitere a REVISAL-ului....
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Nedumerire zi incetare si declarare revisal ELENA2009 ELENA2009 o parere va rog, daca ultima zi de lucru a unui angajat este 18.03.2011, cu ce data face cererea de incetare 19.03.2011 (e sambata) sau 21.03 (prima zi ... (vezi toată discuția)