avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de vechime

buna ziua as dori sa ies la pensie inainte de termen numai ca imi trebuie sporu de vechime, am lucrat la o cofetarie dar aceasta nu mai este. unde as putea sa ma duc sa iau sporu? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:04, 28 Noiembrie 2011
Pentru depunerea dosarului de pensie anticipata aveti nevoie de:
- cartea de munca
- cererea de pensionare
- copie CI/BI
- adeverinte de sporuri (daca ati beneficiat de sporuri care nu au fost inscrise in cartea de munca pana la 01.04.2001)
- adeverinte de grupa de munca (daca e cazul)
- copie livret militar
- copie certificat nastere

Sporul de vechime se dovedeste cu adeverinta doar pentru perioada 01.04.1991 - 01.04.2001, daca nu a fost inscris in cartea de munca.

Va sfatuiesc sa mergeti la casa de pensii de care apartineti, cu actele indicate, si sa va verifice cineva de acolo daca dosarul este in ordine si daca aveti dreptul la pensie anticipata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare mariyokko mariyokko Buna seara ! Va rog sa aveti amabilitatea si disponibilitatea de a lamuri in urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)
Somer in prag de pensionare antoniaantonia antoniaantonia Sunt somer si in luna februarie 2013, pot si chiar vreau sa ies la pensie anticipat. Vreau sa stiu daca pot recupera dosarul cu toate actele depuse la intrarea ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare nefavorabila catalinsmadici catalinsmadici Buna ziua , tatal meu a depus actele de pensionare la varsata de 59 de ani si 6 luni iar deciza este nevaforabila .motivarea este urmatoarea :''grupa a 2 a de ... (vezi toată discuția)