avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Utilizare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Utilizare Revisal

Cum inregistram in Revisal un profesor asociat suplinitor salarizat cu plata cu ora care are 7 ore/saptamana (cu functia de baza la alta unitate)? Cu ce salar il introducem?
Daca o profesoara preda in mai multe scoli, are CIM pe durata determinata care inceteaza cu data de 31 aug. 2011, cu data de 1 sept. trebuie sa incheiem din nou CIM pentru anul scolar 2011/2012, programul nu ne permite sa-o introducem din nou, apare ca figureaza in baza de date! I s-a modificat salariul fata de anul scolar trecut, cum operam modificarea?
La profesori se introduce salarul de baza brut (compus din salar de incadrare+vechime+spor conducere) apoi se introduc pe rand sporurile?sau se trece salarul brut care contine toate sporurile ?

Alte discuții în legătură

Revisal - inregistrare lunara modificare cuantum salariu si sporuri ela-ela ela-ela Buna ziua, In raspunsul dat de inspectia muncii se face referire la completarea in registru a oricarei modificari intervenite (lunar sau ocazional) [b]asupra ... (vezi toată discuția)
Contract de munca macmillan macmillan Buna ziua, un angajat din invatamant si-a schimbat statutul din suplinitor la scoala X in titular la aceeasi scoala X. Anul trecut, pe baza deciziei ... (vezi toată discuția)
Sporuri in revisal mmarianne mmarianne Buna ziua, Am citit nenumaratele comentarii cu privire la oportunitatea introducerii cvalorii orelor de noapte, week-end etc in Revisal. Parerea mea este ... (vezi toată discuția)