avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contopire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contopire

unde se contopesc pedepsele, daca una e data de curtea de apel si alta de judecatorie?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: teona11 , utilizator 19:56, 30 Noiembrie 2011
Potrivit art. 449 alin. 2 Cod de procedură penală, instanţa competentă să dispună asupra modificării pedepsei este instanţa de executare a ultimei hotărâri sau, în cazul când cel condamnat se află în stare de deţinere, instanţa corespunzătoare în a cărei circumscripţie se află locul de deţinere.
Si daca in circumscriptie exista Tribunal si Judecatorie, unde se face contopirea?
Daca infractiunea pentru care s-a pronuntat condamnarea este de competenta judecatoriei, atunci este judecatoria.Altfel, este tribunalul.
cred ca nu ma fac inteleasa.
sunt 2 pedepse
una data de tribunal si o alta pedeapsa de judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia la executare ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua 1 Am si eu o intrebare , mai excista contestatia la executarea mandatului in penal. M-a rugat cineva sa ii fac , si vad pe codul de procedura ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare - contopire cu alta pedeapsa adelam31 adelam31 sotul meu are o pedeapsa de 3 ani de executat pt inselaciune, iar decizia definitiva s-a emis in timp ce era arestat in alt dosar cu o fapta total diferita de ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)