avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzare fara sustinere!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzare fara sustinere!

Buna seara, neavand posibilitatea de a plati un avocat, am urmatoarea intrebare:Daca am fost acuzata de furt,abuz in serviciu.delapidare,etc..si m-a actionat in judecata pentru ele, in urma controlului politiei economice, auditului de la Primarie precum si a expertului contabil pus de persoana respectiva, rezolutia Parchetului a fost:" Tinand cont de cele expuse, consider ca nu exista temeiuri pentru admiterea plangerii, motiv pentru care, vazand si preved. art.275-278 din c.pr.pen.,DISPUN respingerea plangerii...."
In acelasi timp, persoana care m-a dat in judecata, fiind doar membru al asociatiei de proprietari la care eram administrator, folosindu-se de stampila asociatiei, mi-a desfacut contractul de munca la ITM facand fals si uz de fals, (dupa cum s-a dovedit din expertiza grafologica a politiei) , DISCIPLINAR.
Ce legi si ce articole as putea folosi sa ii cer despagubiri financiare, deoarece de atunci nu mai mi-am gasit loc de munca, am ramas in urma cu bancile si am suferit si o leziune vasculara(conform RMN-ului) in urma careia trebuie sa urmez tratament toata viata.
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Lycidas , utilizator 19:29, 28 Noiembrie 2011
plangere penala pentru denunt calomnios.
Deschideti un proces civil si incercati a aduce dovezi palpabile in ceea ce sustineti, posibil ca prin aceasta metoda instanta sa schimbe sensul si sa incadreze fapta respectivului ca Denunt Calomnios ceea ce este de natura penala in cazul in care vi se respinge din nou argumentarea pe cale penala, (nu va ia in considerare plangerea de Anunt Calomnios). In legatura cu sanatatea dumneavoastra si cu ceea a RMN-ului trebuie facuta dovada clara ca in urma concedierii dvs., ati suferit aceea leziune vasculara.

cu stima...,
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
Lycidas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte danmocanescu danmocanescu Buna seara, V-as fi recunoscator daca mi-ati spune cum sa procedez LEGAL ca sa intru in posesia unor copii de pe o expertiza grafologica, NU A MEA ci a celui ... (vezi toată discuția)
Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)
Uz de fals cu acte oficiale stoica eugen stoica eugen Daca facem analogie intre exemplul dat in dreptul penal aratand ca o persoana X savarseste infractiunea de uz de fals cu acte oficiale atunci cand ... (vezi toată discuția)