Buna seara, neavand posibilitatea de a plati un avocat, am urmatoarea intrebare:Daca am fost acuzata de furt,abuz in serviciu.delapidare,etc..si m-a actionat in judecata pentru ele, in urma controlului politiei economice, auditului de la Primarie precum si a expertului contabil pus de persoana respectiva, rezolutia Parchetului a fost:" Tinand cont de cele expuse, consider ca nu exista temeiuri pentru admiterea plangerii, motiv pentru care, vazand si preved. art.275-278 din c.pr.pen.,DISPUN respingerea plangerii...."
In acelasi timp, persoana care m-a dat in judecata, fiind doar membru al asociatiei de proprietari la care eram administrator, folosindu-se de stampila asociatiei, mi-a desfacut contractul de munca la ITM facand fals si uz de fals, (dupa cum s-a dovedit din expertiza grafologica a politiei) , DISCIPLINAR.
Ce legi si ce articole as putea folosi sa ii cer despagubiri financiare, deoarece de atunci nu mai mi-am gasit loc de munca, am ramas in urma cu bancile si am suferit si o leziune vasculara(conform RMN-ului) in urma careia trebuie sa urmez tratament toata viata.
Cu stima,
Cel mai recent răspuns:
Lycidas , utilizator
19:29, 28 Noiembrie 2011