avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu angajat aflat in delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu angajat aflat in delegatie

Buna ziua,

Sunt plecat in delegatie intr-o tara din UE de 2 luni, firma ne-a cerut planificarea concediilor pentru decembrie cand urmeaza sa ma intorc acasa si abia acum mi-au comunicat ca cele 2 zile de sarbatoare legala din tara unde sunt in delegatie mi-au fost scazute din concediul pe anul 2011. In schimb mi-a fost platita diurna si cazarea pentru cele 2 zile. Este normal?

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate calinaremus calinaremus Buna ziua Sunt angajat la o firma din Romania .In momentul de fata sunt in delegatie in strainatate .Daca in decursul delegatiei, o sarbatoare nationala cum ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna genni genni Buna ziua, Imi poate spune cineva daca este legal sa primesc diurna pt. deplasare in strainatate doar cand ma intorc din delegatie?Am plecat pe 1 august si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)