avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru contractele de colaborare se platesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru contractele de colaborare se platesc contributiile obligatorii?

pentru contractele de colaborare se platesc contributiile la asigurarile sociale: CAS, somaj....?
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 18:17, 29 Noiembrie 2011
Dati putine informatii si nu sunt suficiente pentru un raspuns exact.
Puteti consulta prevederile Ordinului CNAS 617/2007 cu modificarile si completarile ulterioare si vedeti in ce categorie va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la fondul public de sanatate CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Cunosc mai multe persoane fizice care obtin venituri din colaborarea cu o mare companie care functioneaza in sistem Multi Level Marketing. ... (vezi toată discuția)
Asigurare la nastere cristinadogaru9 cristinadogaru9 buna am o prietena care a nascut luata cu salvarea si nu are agigurare trebuie sa plateasca? (vezi toată discuția)
Dreptul de coasigurat matilda ioana matilda ioana Buna ziua, Am 32 de ani si in luna august am fost diagnosticata cu cancer, mama mea care lucreaza in Bucuresti, m-a luat pe asigurarea ei. Ar fi trebuit ca ... (vezi toată discuția)