avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SALARIU
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SALARIU

AM FOST PROMOVAT IN FUNCTIA PUBLICA DE CONSILIER,CLASA 1,GRAD PROFESIONAL SUPERIOR, GRADATIA 5,CLASA DE SALARIZARE 53 CU UN SALARIU LUNAR DE BAZA DE 1343 LEI.
UN ALT COLEG CU ACEASI INCADRARE CA A MEA ARE 1545 LEI.
DE CE?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: 1yly , utilizator 11:24, 7 Decembrie 2011
aveti si aceiasi vechime? E posibil sa aiba , alt spor de vechime.Dar salariile nu sunt confidentiale?
intre colegi NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)
Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)