avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lege contract de proiectare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lege contract de proiectare

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca exista alta legislatie care inlocuieste Hotãrârea Consiliului de Miniştri nr. 1002/1964 privind aprobarea "Regulamentului privind contractul de proiectare", publicatã în C.H.D. nr. 59 din 18 decembrie 1964, cu modificãrile ulterioare; care a fost abrogata prin - HOTARARE nr. 735 din 10 noiembrie 1997privind declararea ca abrogate a unor acte normative!!!???
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 22:00, 29 Noiembrie 2011
Nu cred ca exizta o lege speciala pentru contractele de proiectare. Proiectarea este o prestare de servicii si ca atare te poti inspira din modelul de contract de prestare de servicii. In fond proiectarea nu este numai in constructii ci si in alte domenii
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hcm 1701/1958 - urgent !!!!! Emil Lasconi Emil Lasconi Stimati colegi , oricare ati fi si oriunde ati fi , am nevoie urgenta de Hotararea Consiliului de Ministrii nr. 1701/1958 pentru a ma documenta in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Hg 105/2009 monacostache monacostache Buna ziua, Imi puteti spune va rog unde gasesc Hotararea nr. 105 din 18/02/2009 (Hotarare 105/2009) privind abrogarea Hotararii Guvernului nr. 831/1997 ... (vezi toată discuția)
Bonuri cu valore fixa iuli-ana iuli-ana buna ziua, voi avea incasari pe baza de bonuri cu valore fixa, problema este cum inregistrez veniturile, ce document se inregistreaza in casa, pot inregistra ... (vezi toată discuția)