avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului, avarii usoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului, avarii usoare

Buna! Am si eu o intrebare...zilele trecute am iesit dintr-o parcare si am dat cu spatele putin cam mult si se pare ca am avariat o masina....asta dupa ce am primit citatia de prezentare la politie....nu am crezut ca am facut vreo paguba asa ca nu am stat sa vad ce am ''provocat'' atunci, mai ales ca la mine la masina nu este nici o urma nici o zgarietura nimic....mai naspa este ca au existat martori pentru ca erau oameni in parcare in acel moment...ce poate sa mi se intample????multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:07, 29 Noiembrie 2011
neprezentarea la politie in termen de 24 de ore ptr raportarea accidentului se sanctioneaza cu suspendarea permisului pt 30 de zile.
O suspendare a permisului pt 30 de zile si daca nu aveti polita RCA valabila si reparatia masinii lovite si eventual amenda la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare accident dupa 24 ore Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, un sfat : Am calitatea de pagubit intr-un accident din care au rezultat doar avarii si pentru care s-a incheiat constatare ... (vezi toată discuția)
Accident usor Cata 73 Cata 73 Buna ziua Astăzi am lovit cu masina ,alta masina care stăpînă in parcare. Am lăsat numărul meu de telefon prins de stergatorul masinii avariate si m-am ... (vezi toată discuția)