avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrare in grupa a II-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrare in grupa a II-a de munca

cum pot afla in ce grupa de munca se incadreaza meseria de fochist in perioada 1980-1987 deoarece tatalui meu cu toata ca a primit adeverinta de grupa a 2-a nu i se recunoaste sau nu i se ia in considerare....
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:44, 29 Noiembrie 2011
Numai de la fostul loc de munca al tatalui, pentru ca grupele de munca acordate dupa revolutie s-au facut pe baza nominalizarii locurilor de munca cu conditii deosebite, conform Ordinului nr. 50/1990.
Daca adeverinta pe care o aveti este mai veche si nu include procentul de timp lucrat in conditii deosebite( cat din toata perioada lucrata a fost in grupa de munca, de obicei e 100%), ar fi bine sa v-o rescrie pe modelul mai nou folosit in ultimii ani, cu specificarea acestui procent.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa de munca OanaTrifan OanaTrifan Buna ziua, Doresc sa fac o cerere pentru tatăl meu care nu are specificata grupa de munca,exista vreun model tip? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Grupa a ii a de munca claudiaz claudiaz Buna ziua, Mama mea si-a depus dosarul de pensie la limita de varsta, avand o vechime de 13 ani dintre care 9 au fost in grupa a doua de munca. A luat ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca asp1re asp1re Buna ziua, mama mea a lucrat la Carpatex intre 1980 si 1996. Am depus o cerere la firma respectiva - cerere de eliberare a unei adeverinte pentru grupa de ... (vezi toată discuția)