avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegatie

Am si eu doua intrebari legate de acest subiect si anume:
1. un angajat care este pelcat de luni pana miercuri in delegatie, primeste diurna, cum va figura in statul de plata...cu 8 ore?
2. daca un angajat este plecat samabata si duminica in delegatie si primeste diurna mai trebuie sa fie si pontat 8 ore? (nu poate sa vina in weekend acasa)

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 29 Noiembrie 2011
Angajatul care e plecat in delegatie va fi pontat "DL" nu 8 ore.
Dar acest lucru nu-i afecteaza salariul?
luis29 a scris:

Am si eu doua intrebari legate de acest subiect si anume:
1. un angajat care este pelcat de luni pana miercuri in delegatie, primeste diurna, cum va figura in statul de plata...cu 8 ore?
2. daca un angajat este plecat samabata si duminica in delegatie si primeste diurna mai trebuie sa fie si pontat 8 ore? (nu poate sa vina in weekend acasa)

Va multumesc!

1. Va primi diurna plusa salariul ... in statul de plata va figura cu 8 ore/zi

2. Numărul zilelor calendaristice în care persoana se află în delegare se socoteşte de la data şi ora plecării până la data şi ora înapoierii mijlocului de transport din şi în localitatea unde îşi are locul permanent de muncă, considerându-se fiecare 24 de ore câte o zi de delegare sau detaşare.
Pentru sambata si duminica va primi diurna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna in zilele de simbata si dumineca ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare : O delegatie din cadrul societatii a trebuit sa se deplaseze in interes de serviciu intr-o zi de simbata ... (vezi toată discuția)
Dubla calitate în delegatie marianjumara09 marianjumara09 O persoană începe programul la ora 8. Munceste până la ora 15 cand pleca în delegatie si conduce auturismul cu care se deplasează până la ora 21, cand ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a diurnei GeluAdam GeluAdam Sunt angajat la o firma de paza si fac paza la garnituri de tren pe ruta Cluj - Constanta. Vreau sa stiu daca sunt corecte si legale conditiile pe care le-a ... (vezi toată discuția)